W tym miejscu powinna być drobna reklama. Proszę, wyłącz blokowanie reklam dla tej strony, to jedyny zarobek ze strony!

Boulder Rocks! 3D ver.1.1.1

Wasze komentarze

misha [2015-10-20 22:37:50]

: )

Rado Negundo [2014-09-01 23:29:06]

Hej! Podaję Ci mój nowy e-mail adres: radonegundo@gmail.com Pozdro.

Nessuno [2012-06-10 14:12:41]

Wow, that\'s already implemented. This is really good. Sorry, next time I will give you my email address.

GAD Zombie [2012-06-09 09:48:10]

Nessuno: There is a cave preview. Just press the \'S\' key on title screen to see statistics and preview of selected cave. And about your email: if you want to start the same cave set after finishing last cave just disable the \'cave sets succeeding\' option in the options screen (key \'O\' on title screen). Next time if you want to contact me give me your email address and I will reply to you.

Nessuno [2012-06-04 21:43:34]

Thank you very much for this remake. Your game really rocks! What do you think about a preview for the caves in the cave selection?

Nowar [2011-08-13 08:21:15]

Świetny remejk! Polecam. :)

uzii [2011-08-03 00:27:44]

Podoba mi się. Jestem skrajnie zaskoczony pomysłem (na remake) i realizacją. Tylko tak dalej kuzyn ;)

CK [2011-05-29 13:18:02]

It\'s about time for an update! :)

Rado Negundo [2011-05-10 12:23:20]

Nowa wersja zestawu etapów \"Negundo Rocks\" do pobrania: http://boulderrocks3d.blogspot.com/2011/05/negundo-rocks-v2.html

Rado Negundo [2011-04-29 18:28:21]

Zapraszam do przeczytania nowego postu: http://boulderrocks3d.blogspot.com/2011/04/mega-zestaw-juz-poddawany-testom.html

CK [2011-03-01 18:32:35]

What about a new version?

GAD Zombie [2010-12-27 21:06:08]

Możliwe, że jeszcze kiedyś pojawią się nowe wersje BR3D, ale z pewnością nie w najbliższym czasie... Pewne pomysły i plany są. Zapisane.

Rado [2010-12-15 18:03:43]

Hej! Ostatnio kupiłem kartę graficzną. Na win7 64-bit tera śmiga, jak należy z wszystkimi efektami :D Npisz, czy przewidujesz jeszcze w przyszłości jakieś dodatkowe wersje BR3D? Pozdro. Rado Negundo.

michal [2010-11-15 11:53:55]

super revelka gra

ania [2010-10-23 13:44:55]

witam, dzięki wielkie za wrzucenie gry - jest na prawdę świetna! A może ktoś z was ma "patent" na te okropne duszki: w przypadku kiedy muszę je wypuścić aby podprowadzić pod jakiś kamień by go zabić a duszek w ogóle nie ma ścieżki do biegania ale stoi w miejscu. jest tak np. w zestawie etapów 8/9 : w planszy 19/39. Bardzo proszę o pomoc bo nie mam żadnego pomysłu :(

magda [2010-10-11 19:48:25]

hej, dzięki znalazłam. wcześniej posiadałam wcześniejszą wersję a w niej nie było opcji wyłączania czasu. Jeszcze raz: super gra !!!

GAD Zombie [2010-09-20 21:21:41]

Wystarczy przeczytać pomoc, przejrzeć ustawienia w konfiguracji lub menu z opcjami w grze, a wszystko stanie się takie proste. W opcjach gry jest możliwość wyłączenia czasu. Na winiecie gry klawisz 'O'.

magda [2010-09-20 20:47:22]

witam, super gierka, też przypominają się stare czasy. Ale podbijam pytanie: jak wyłączyć czas - dla mnie cała frajda wyzbierać jak najwięcej diamentów bez walki z czasem, więc będę wdzięczna o pomoc

arek [2010-07-30 15:59:19]

jak wylaczyc czas?

Куреша [2010-05-27 14:15:19]

Спасибо большое за прекрасную игру. Играл в неё в детстве на Atari 800 XL. Привет из Советского Со...

Guy [2010-04-30 00:31:35]

Hi, i read about your remake of boulder dash in retro gamer & thought i would take a look at the game & im glad to say you have done a great job on the game, i remember playing the original on my old zx spectrum over 20 years ago & its still fun today.

Michał [2010-04-20 16:31:25]

Dziękuję za wyłączenie czasu, teraz gra się rewelacyjnie

Jean-Luc [2010-04-16 01:33:32]

Your "Boulder Rocks 3D" is the best Boulder Dash ever! :) Thank you so much for making it, it is a wonderful game! Thank you also for updating it! :)

Jean-Luc [2010-03-06 22:37:32]

Thank you so much for making this remake of Boulder Dash! Your version is even a lot better than the original. :) I got a problem now, though, which i had not before: i can't get the custom level sets i made to show up anymore when i load BD3D. :( (after i had to reinstall it when i got an "Error 5" message) Any idea how i could fix that? Thanks!

przemek [2010-02-12 10:26:30]

O kurde! To jest super. Przypomnialy mi sie czasy C64.

Lord Sedes [2009-11-18 23:20:52]

Działa pod wine! Wymagania ma sporo większe niż emulator atari na którym można odpalić orginalnego BD.

Rado Negundo [2009-10-17 19:34:57]

Ponawiam swoją wiadomość, wysłaną w księdze gości: Jeżeli jesteś zainteresowany moimi nowymi pomysłami, które można by było wprowadzić w następnej wersji gry "Boulder Rocks! 3D", jeżeli w ogóle chcesz ją dalej rozbudowywać, to proszę odpisz mi na mojego maila: negundo@o2.pl Pozdrawiam.

Michał [2009-09-23 13:44:30]

Bardzo dobra gra, przydała by się opcja wyłączenia czasu dla najmłodszych graczy.

miritia [2009-09-06 09:42:41]

super gierka, polecam:)

BuMRaG [2009-07-16 14:27:23]

i used to love this game! a pretty good remake, i have been playing for 2 hours non stop and my head is starting to hurt and my neck thanks

ChrisH [2009-05-10 14:04:00]

Love the game but installation was a bit tricky. The automatic installation download could not find any cave sets, even though I installed with all the default settings, and I did not appear to have any user interface to locate them. Once I downloaded the .zip file and extracted the files from it the game started up fine.

Rado Negundo [2009-04-17 18:25:58]

SUPER! Ledwie ściągnąłem, troszkę pograłem i już tworzę swoje etapy :P Jak skończę jakąś porządną gierkę z przynajmniej 50 levelami, to wyślę :D ...a na razie, jak ktoś chciałby się powymieniać własnymi etapami, to: negundo@o2.pl Pozdro.

Kamila [2009-03-17 19:39:15]

Fajna ale rzeczywiście troszkę trudna.... Ale nie ma tego złego.... Przynajmniej szybko się nie znudzi:)

Fan Atari 8-bit [2009-01-18 17:27:24]

Doskonały remake! Świetne dźwieki. Spodobała mi się ta poświata, która otacza motylki. Gratulacje dla autora!

dzidek [2008-12-21 12:23:31]

Matko Bosko Piekutosko! 128 mega ramu?!? Procesor 800MHz?!? I nie dziala na W95... lipa! :P

Bartosz [2008-12-19 03:11:51]

Świetny remake! Mnie jednak osobiście denerwuje muzyka w menu (a raczej jej MIDo-zbliżona jakość).

luki667 [2008-11-14 12:36:57]

pamiętam te levele jeszcze z czasów c64! znakomita konwersja, chociaż na telewizorze grafika była trochę inna (lepsza?) :) świetne świetne!

Harry [2008-11-13 20:03:05]

Znakomita konwersja! Cieszy tym bardziej, że w dużej mierze zachowuje klimat oryginału. Świetna animacja i odgłosy tła. Doskonała robota, gratuluję!

Stary Atarowiec [2008-11-12 21:14:08]

Fajnie, BD to jedna z fajniejszych gier, choć dla mnie była za trudna. Myślę, że zarażę nią młodszego brata. Swego czasu wsiąkł w pecetowego klona Lode Runnera, ale to była wersja demo z ledwie parom alevelami.

Kacper lat 7 [2008-11-11 17:44:43]

Extra bomba

byron [2008-11-07 15:37:43]

this is the best looking boulderdash clone i've seen, however it runs way too fast on my pc making it unplayable :( [ i have an amd 3800+ ]

Sarr. [2008-11-06 09:58:47]

gadzie, moze dla 'zaawansowanych' przygotujesz paczki zipowe zamiast instalatorow?

łączna ilość komentarzy: 42
Valid XHTML 1.0 Strict
© 1998-2016 Grzegorz Drozd
Strona stworzona dla rozdzielczości minimum 1024x768 i sprawdzona w przeglądarkach FireFox oraz MSIE 6.
Polskie znaki kodowane w ISO-8859-2.